Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren Schiphol, ook wel P3 genoemd, is jarenlang een goudmijntje geweest van vliegveld Schiphol. Mensen laten hun auto 2 a 3 weken daar staan en betalen daar zeer goed voor. Vooral voor deze mensen is het parkeren nabij Schiphol zeer aantrekkelijk.

Lang Parkeren Op schiphol

P3 lang parkeren Schiphol bevind zich aan de achterkant van Schiphol. U parkeert de auto op een open parkeerplaats in de buitenlucht. Vervolgens staat u in de rij van de shuttlebus om naar de vertrekhal gebracht te worden. Deze shuttlebus zal hier tussen de 8 en de 20 minuten over doen. Afhankelijk van de drukte onderweg. De tarieven van lang parkeren Schiphol zijn wisselend. Wanneer u ruim van te voren reserveerd dan betaald u een gunstig tarief.

Lang Parkeren nabij Schiphol

Rond vliegveld Schiphol liggen meerdere parkeeraanbieders. Via internet zijn deze parkeerplaatsen te reserveren voor uw vakantie. Hiermee bent u gegarandeerd van een parkeerplaats. De ligging van deze parkeeraanbieders verschillen. Quickparking bevindt zich zelfs tegen kort parkeren Schiphol aan waardoor de reistijd met de shuttlebus maar 5 minuten is. Andere aanbieders zitten verder buiten het Schiphol terrein aardoor de reistijd op kan lopen tot 20 a 30 minuten. Over het algemeen zijn dit ook goedkopere aanbieders. Let echter goed op de ligging want in de drukke periodes is het ook drukker op de wegen waardoor de shuttlebussen ook langer nodig hebben. Door een half uurtje eerder van huis weg te gaan bespaart u al snel minimaal 50 euro ten opzichte van het parkeren op Schiphol.

Hoe langer je parkeert hoe goedkoper het wordt bij de meeste aanbieders. Dit in tegenstelling van Park & travel schiphol. Om even snel te vergelijken:

Parkeren met Shuttle dienst:
21 dagen op P3 lang parkeren Schiphol: € 158,00
21 dagen bij de goedkoopste aanbieder nabij Schiphol: € 102,90

Valet Parking:
21 dagen Schiphol Valet parking: € 649,50
21 dagen bij de goedkoopste aanbieder Valet parking: € 119,00


Geld verdienen is nog nooit zo makkelijk geweest.