Top 5 tips parkeeraanbieder Schiphol kiezen

In het parkeren rond Schiphol heb je een ruime keuze. Van parkeerplaatsen tot hotels tot Valet parking diensten. Iedere mogelijkheid en aanbieder komt met een ander prijskaartje. Om een klein beetje orde te scheppen hebben we een top 5 tips gemaakt om je keuze iets makkelijker te maken.

Tip 1: Valet parking of parkeerplaats?

Valet parking geeft je veel gemak en rust maar daar betaal je ook een klein bedrag extra voor.

Tip 2: Kijk naar de ligging van de aanbieder

Moet je 4 minuten in een shuttle bus zitten of zit je 20 minuten in de shuttlebus? Hoe langer je in de bus zit, hoe groter de kans op files onderweg. Vertrek dus op tijd van huis.

Tip 3: Kijk niet alleen naar de prijs

Ook al wonen we in Nederland, de prijs zegt niet alles. Goedkoop is duurkoop geldt zeker niet voor alle aanbieders! Zorg dat je een bewuste keuze maakt uit het ruime aanbod aanbieders.

Tip 4: Kijk naar de ervaringen van andere mensen

Gebruikerservaringen en meningen van andere mensen worden steeds belangrijker. Waarom zou je dezelfde fout maken als de mensen voor je. Leer van de ervaringen van je collega reizigers. Probeer na afloop je ervaring ook op internet te plaatsen zodat andere reizigers hier ook weer informatie uit kunnen halen.

Tip 5: Kijk naar de betrouwbaarheid van hun website

De website is het visitekaartje van de parkeeraanbieder. Een mooie website betekend vaak ook dat ze hun zaakjes graag goed regelen. Bekijk ook of je foto’s op de website kunt vinden van de parkeerplaats. Dat geeft je een goede indruk van de aanbieder.